Cytat:
Napisany przez AleX69
legion@ widze ze u ciebie w domu panuje zbiorowa euforia ktora 21 ma pomoc bracia kaczynskim w kontynuowaniu swego dziela 
ja im jednak podziekuje za juz i za jeszcze ...
no coz przed debatami twego ulubienca miales jeszcze szanse na wygrana pisu
teraz to jego notowania tak leca leb na szyje
ze juz nagonka na po i lid mu nie wystarczaja ... musial sie czepic tez psl'u
a co do kaminskiego no coz - ewidentnie firma na uslugach pisu - kaczynski podczas ostatiej swojej debaty opowiedzial do czego mu sa potrzebni
"... I gdziekolwiek by***322;a jakakolwiek sprawa zwi***261;zana z
interesami, to tam zaraz za Samoobron***261; maszerowa***322;o CBA. I to by***322;o bardzo skuteczne. ..."
nie dosc ze sie zwiazal sie do jakosciowo kiepskich rzadow to jeszcze musial ich pilnowac
a co do tratwy ... nie widze nic w tym zlego ze ktos zmienil partie - przeciez nie idzie zawsze w parze ze zmiana orientacji
szczerze im sie nie dziwie - tez bym to zrobil jesli - toc to oswicenie a nie glupota
|
A tu cie zdziwie bo moj ojczulek byl za PO oraz matka ale zmienili zadnie po opcowaniu z ich zwolenikam oraz po przekretach jakie sie trzymaja bardzo mocno tej parti i tu niema zadnej eufori tylko rozczarowanie takie jakie dosiegnelo tez zalozyciela parti Plarzynskiego potem Rokite.Jezeli juz mowisz o eufori to zobacz wypowiedzi zwolenikow PO jaka w nich jest euforia i popracie ja raczej PIS zimnym okiem popieram nie jestem fanatykiem mowie co mi sie nie podoba wiadomo ze naobiecywali szklanych domow inne rzeczy ale co chce zrobic PO same cud jak Tusk wychwalajac Irlandie nie wie jakie sa tam podatki prosze wyksztalcenie pierwsza klasa ale nikt tego niewidzi jak jest zaslepiony.Tak samo jak Kaczory sami zapedzili sie we wlasne sidla teraz lapiom sie wszystkiego co moga nie jest to ladne ale Polsce przydal by sie porzadny kop bo juz troche zaduzo tej demokracji i w glowach sie poprzewracalo to sprzedac tam zarobi i jak tu wycwaniaczyc i kogos wykolowac.
PS
A tak wogle myslicie ze PO bedzie lepsze to grubo sie mylicie bo niema zadnej parti w Polsce ktora mogla by rzadzic i tak bylo od wiekow jaka histora taki narod i kraj.