Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2007, 21:12   #4641
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
legion@ bez urazy ale chyba zle zrozumiales

pani sawicka jest lapowkarka
cba spisalo sie idealnie

ale jesli tak jak mowi sawicka 'urobili' ja na milosc i dobre slowka
to sa w stanie kazdego urobic ...
a juz z tego wynika ze cba z kaminskim na czele klamie mowiac ze to ona szukala jak tu sie na lapowke nasadzic

tak to mozna kazdego urobic nawet mnie czy ciebie
no tak jasne moze jeszcze powie ze jest wciarzy z Kaczorem

Kolego to ty chyba zle zrozumiales pani Sawicka sam nie dzialala i o to chyba najbardziej chodzilo Kaminskiemu zeby pokazac ze jest wielu takich jak on w platwormie i moim zdaniem mam racje.A bajeczka ze sie zakochala i zostal wykorzystana jest wysan z palca widac ze ja przygotowal ktos do tego ale nie udalo sie tylko sie zblaznili. Ja jestem uczciwy i nie robie takich rzeczy chyba ze ty no to wiadomo ze cie urobia jak jestes lapowkazem. Chyba ze wszystcy co brali sami pojda i oddadza sie wdlug ciebie wymiarowi sprawiedliwosci wiec po co CBA czy Policja.

ps
wersja dla ortograntow
Kolego to ty chyba źle zrozumiałeś. Pani Sawicka sam nie działała i o to chyba najbardziej chodziło Kaminskiemu, żeby pokazać ze jest wielu takich jak on w platformie i moim zdaniem mam racje.Bajeczka, że sie zakochała i została wykorzystana jest wy sanna z palca widać, że ja przygotował ktoś do tego ale nie udało sie tylko sie zbłaźnili. Ja jestem uczciwy i nie robie takich rzeczy chyba ze ty no to wiadomo ze cię urobią jak jesteś łapówkarzem. Chyba ze wszyscy co brali sami pójdą i oddadzą sie według ciebie wymiarowi sprawiedliwości wiec po co CBA czy Policja.

Ostatnio zmieniany przez legion : 17.10.2007 o godz. 21:24
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post