Cytat:
Napisany przez AleX69
legion@ bez urazy ale chyba zle zrozumiales
pani sawicka jest lapowkarka
cba spisalo sie idealnie
ale jesli tak jak mowi sawicka 'urobili' ja na milosc i dobre slowka
to sa w stanie kazdego urobic ...
a juz z tego wynika ze cba z kaminskim na czele klamie mowiac ze to ona szukala jak tu sie na lapowke nasadzic
tak to mozna kazdego urobic nawet mnie czy ciebie
|
no tak jasne moze jeszcze powie ze jest wciarzy z Kaczorem
Kolego to ty chyba zle zrozumiales pani Sawicka sam nie dzialala i o to chyba najbardziej chodzilo Kaminskiemu zeby pokazac ze jest wielu takich jak on w platwormie i moim zdaniem mam racje.A bajeczka ze sie zakochala i zostal wykorzystana jest wysan z palca widac ze ja przygotowal ktos do tego ale nie udalo sie tylko sie zblaznili. Ja jestem uczciwy i nie robie takich rzeczy chyba ze ty no to wiadomo ze cie urobia jak jestes lapowkazem. Chyba ze wszystcy co brali sami pojda i oddadza sie wdlug ciebie wymiarowi sprawiedliwosci wiec po co CBA czy Policja.
ps
wersja dla ortograntow
Kolego to ty chyba źle zrozumiałeś. Pani Sawicka sam nie działała i o to chyba najbardziej chodziło Kaminskiemu, żeby pokazać ze jest wielu takich jak on w platformie i moim zdaniem mam racje.Bajeczka, że sie zakochała i została wykorzystana jest wy sanna z palca widać, że ja przygotował ktoś do tego ale nie udało sie tylko sie zbłaźnili. Ja jestem uczciwy i nie robie takich rzeczy chyba ze ty no to wiadomo ze cię urobią jak jesteś łapówkarzem. Chyba ze wszyscy co brali sami pójdą i oddadzą sie według ciebie wymiarowi sprawiedliwości wiec po co CBA czy Policja.