Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.10.2007, 09:06   #4654
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Aby na chwilę odetchnąć od polityki (chociaż nie od chorej polskiej rzeczywistości..) - trzeba galeria otwierana w ostatnim czasie we Wrocławiu i aby kontynuować chwalebną tradycję, również tu nie obędzie się od fuszerki i afer.. :

http://biznes.onet.pl/0,1625458,wiadomosci.html

Dobrze, że przeczytałem, bo nawet planowałem się tam jutro wybrać. Ciekawe, jak tym razem zadowoleni będą reklamodawcy, którzy juz od kilku tygodni trąbią o wielkim otwarciu..
no tak jak z grunwalcka plama bedzie albo juz jest
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
legion@ hmmm ... nadal nie rozumiesz
CBA jest potrzebne tak jak i policja
nie chce tu rozdrabniac sie czy bardziej ona chciala wziasc czy bardziej oni chcieli dac
ale jest cienka granica moralna i etyczna funkcjonowania takiego biura

każdego da sie urobic i znalezc na niego haka

robienie z tego teatru jest nie etyczne
wziela/wzial odpowie przed sadem ... jest lapowkarka/lapowkarzem
jeszcze raz powtorze laczenie tego z platforma jest po prostu glupie

a powracajac do obecnej pracy samego biura
przypomne ci koncowke konferencji prasowej kaminskiego
kaminski przestrzegal - nie przed ulegloscia i braniem lapowek
ale zeby kazdy zastanowili sie na kogo glosuje ...
Dobra widze ze nadal nie rozumiesz wlasnie ty jak ktos jest czysty i uczciwy niema na niego hakow nic mu sie nie stanie czy tak prosto to zrozumiec zeby cos zrobic trzeba wyzbyc sie calkowicie etyki ktora w tym wypadku tutaj niezadzialala a ty chcesz ja za wszelka cene mi wmowic. O jakiej ty mowisz etyce, kobieta ktora ma rodzinne meza i dziecko robiac cos takiego niema za grosz etyki a ty mowisz ze CBA jej niema powiec mi w stanach np.FBI mam etyke czy w innych krajach?.
No teraz przeszedles sam siebie jak nie mozna tego laczyc z platforma przeciez to ich poslanka i wspolpracownica.Acha czyli kazdy czlonek platformy nie wchodzi w calosc jako partia tylko sam sobie skrobie na boku no ciekawa teoria to po co im partia.

Ostatnio zmieniany przez legion : 18.10.2007 o godz. 09:25
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post