Cytat:
Napisany przez MQs
Cz***322;onkowie PiSu s***261; te***380; prowokowani? - Nie s***261;dz***281;. Nawet je***380;eli, to jak my***347;licie. Co by***322;oby bardziej eksponowane - wyrzucenie z PiS czy udowodniona sk***322;onno***347;***263; do brania ***322;ap***243;wek?
Co by***322;oby wcze***347;niej przedstawione opinii publicznej - dowody winy czy wyrzucenie za podejrzenia (Tak. my***347;l***281;, ***380;e wtedy by***322;oby to podejrzenia).
Etyka jest naruszana tam, gdzie CBA ***322;***261;czy si***281; PiS'em.
|
No kto ma wladze ten ja wykorzystuje takie sa prawa demokracji tak samo jak pani Begier to zrobila a platforma pieknie to skometowala w strone PISu gdzie tu byla etyka hmm ciekawe.Ja niewiem na jakiej wy zyjecie planecie przeciez to nie jest utopia tu sie walczy wszystkim czym sie dysponuje aby osmieszyc przeciwnika ale jasne robi to PIS a jakby to robila platforma to wszystko jest cacy etyka zachowana 100 %

.
Ja nie mowie ze PIS jest krystaliczny ale on pierwszy zaczol walczyc z ta patologia i prosze jaki opor przeciwko dekomunizacji, barniu lapowek przeciez CBA tez poparli ludzie platformy co teraz obrucilo sie przeciwko nim gdyby nie pani Sawicka nic by na nich nie mieli a tu prosze przed samymi wyborami takie cos robia zaufani ludzie z PO, jak dla mnie mowienie ze to nie wina PO to przepraszam kogo no jasne CBA.