Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.10.2007, 14:56   #4668
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
odwracacie kota jarka ogonem
legion@ pokusa to grzech a ludzka rzecz grzeszyc ... jesli uwazasz ze mozna to laczyc z platforma albo z jaka kolwiek inna partia - no coz gratuluje inteligencji

nie wiem jak wyglada etyka w innych krajach ale pietnowanie w swoim interesie kogos publiczne
kto 'zbladzil' - uwazam nie tyle co nie etyczne ale za prymitywne

***8226; pani sawicka wykorzystujaca swoja pozycje dopuscila sie przestepstwa <- i za to odpowie przed sadem
***8226; cba jest potrzebne <- tylko jako biuro powinno byc apolityczne

jesli jednak na wlasny uzytek partia rzadzaca wykorzystuje centralne biuro antykorupcyjne
to biuro i jej praca traci zaufanie spoleczne

'pis jest krystalicznie czysty', 'nic na niego nie maja bo jak by mieli to by pokazali' ...
legion@ i MQs@ jesli tak wyglada wasze podejscie do tego problemu to ... teraz gratuluje naiwnosci
No chyba snie a kogo jest poslanka? Teraz to chyba jestes slepy to z kim ja mam laczyc z Samobrona czy z LID przeciez pochodzi z najuczciwszego
ugrupowania na ziemi polskie z mostem do Warszawki chyba dobrze przeczytales lub uslyszales co mowila Sawicka ktore jednoznacznie swiadczac o tym ze nie tylko ona jest w to zamieszana i ty mowisz o inteligencji hmm chyba swojej.
Dobra szkoda gadac widze ze niema z kim ale ok jestem nie inteligetny niech sobie platfusy lapowy biora zyja sobie dalej z etyka oraz niech bladza dalej wedlug swoich zasad a kraj stanie sie jednym wielkim bagnem no przeprasz juz jest dzieki takim ludzia jak Sawicka biedna ofiara spisku CBA

Ostatnio zmieniany przez legion : 18.10.2007 o godz. 14:59
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post