Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.10.2007, 20:03   #1
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion Podgląd Wiadomości
Dobra niech sobie PO wygra i tak w lepszej sytuacji bedzie PIS bo bedzie opozycja maja wiedze IPN, WSI, CBA (6 lat bedzie na stoleczku Kamisnki ) oraz haki jeszcze nieznane na Platfusow oraz veto prezydenta i kto tu bedzie w lepszej pozycji oraz bedzie krytyka nowej wladzy z rozliczaniem.
Niema co sie cieszyc ze wygra PO ale zycze im wygranej bo tak bardzo chca wladze przejac prosze bardzo ja im daje błogosławienstwo ale bez mojego glosu bo nie bede z nim szedl na dno .
i kolejny dowód jak płytkie myślenie przykrywa zdrowy rozsądek... i Ty mi tu z Monteskiuszem wyskakujesz

nie po to Polacy obalali komunizm, by później budować nowe państwo policyjne...

użyj konkretnych argumentów albo zamilknij, bo każdy Twój post jest coraz bardziej żenujący...

Cytat:
Napisany przez legion Podgląd Wiadomości
EOT dales zabolalo heheheh jeszcze wiedza podstawowa mi nie potrzeba do takich rzeczy o ktorych ty sie dopiero uczysz
pozdrawiam cie bardzo mocno ale nie chcialem ci tak wiechac na ambicie
wiedza podstawowa jest Ci bardzo potrzebna - zacznij od ortografii...

i jakbyś nieco zaczerpnął podstaw wiedzy, to byś zobaczył jak niewiele wiesz o państwie i prawie

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online