Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.10.2007, 20:33   #2
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości
i kolejny dow***243;d jak p***322;ytkie my***347;lenie przykrywa zdrowy rozs***261;dek... i Ty mi tu z Monteskiuszem wyskakujesz
Kto tu ma klapeczki na oczach. Tak bedzie co teraz zrobila opozycja brak mozliwosci rzadzenia spowodowala wybory przed terminem i kogo to wina ? A przez 2 lata mozna duzo wyciagnoc materialow z archiwum
ps
co tak cie ten Monteskiusz zabolal hmm ciekawe....
Cytat:
nie po to Polacy obalali komunizm, by p***243;***378;niej budowa***263; nowe pa***324;stwo policyjne...
Ale brednie opowiadasz gdzie masz panstwo policyjne raczej panstwo bezpieczne bez lapowek bez przestepcow ale jak sie nim jest no to jasne ze to panstwo policyjne.
Cytat:
u***380;yj konkretnych argument***243;w albo zamilknij, bo ka***380;dy Tw***243;j post jest coraz bardziej ***380;enuj***261;cy...
i komu tu nerwy poscily chopie zaraz zylka ci peknie ja sie nie zamkne przeciez jest demokracja a ty chcesz mi jej ograniczyc ja ci tego nie robie
ps
jakie ty argumenty przedstawiles no smieszny teraz jestes
Cytat:
wiedza podstawowa jest Ci bardzo potrzebna - zacznij od ortografii...
dobrze juz tyle razy to pisales juz bys zmienil plyte brak argumentow rowna sie
szkalowaniu (gdzie tu etyka ale ja nie placze jak Sawicka)za pisownie trzymaj tak dalej i popatrz jakie byki robia inni a nawet ty ale ok mnie to nie wzrusza
Cytat:
i jakby***347; nieco zaczerpn***261;***322; podstaw wiedzy, to by***347; zobaczy***322; jak niewiele wiesz o pa***324;stwie i prawie
jak dojdziesz mojego wieku to moze zmadrzejesz bo teraz to jeszcze duzo musisz tej wiedzy sobie przyswoic a nie w fragmentach

EOT

Ostatnio zmieniany przez legion : 19.10.2007 o godz. 20:41
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post