Cytat:
Napisany przez Prezesik
i kolejny dow***243;d jak p***322;ytkie my***347;lenie przykrywa zdrowy rozs***261;dek... i Ty mi tu z Monteskiuszem wyskakujesz 
|
Kto tu ma klapeczki na oczach. Tak bedzie co teraz zrobila opozycja brak mozliwosci rzadzenia spowodowala wybory przed terminem i kogo to wina ? A przez 2 lata mozna duzo wyciagnoc materialow z archiwum

ps
co tak cie ten Monteskiusz zabolal hmm ciekawe....
Cytat:
Napisany przez Prezesik
nie po to Polacy obalali komunizm, by p***243;***378;niej budowa***263; nowe pa***324;stwo policyjne...
|
Ale brednie opowiadasz gdzie masz panstwo policyjne raczej panstwo bezpieczne bez lapowek bez przestepcow ale jak sie nim jest no to jasne ze to panstwo policyjne.
Cytat:
Napisany przez Prezesik
u***380;yj konkretnych argument***243;w albo zamilknij, bo ka***380;dy Tw***243;j post jest coraz bardziej ***380;enuj***261;cy...
|
i komu tu nerwy poscily chopie zaraz zylka ci peknie ja sie nie zamkne przeciez jest demokracja a ty chcesz mi jej ograniczyc ja ci tego nie robie

ps
jakie ty argumenty przedstawiles no smieszny teraz jestes
Cytat:
Napisany przez Prezesik
wiedza podstawowa jest Ci bardzo potrzebna - zacznij od ortografii...
|
dobrze juz tyle razy to pisales juz bys zmienil plyte brak argumentow rowna sie
szkalowaniu (gdzie tu etyka ale ja nie placze jak Sawicka)za pisownie trzymaj tak dalej i popatrz jakie byki robia inni a nawet ty ale ok mnie to nie wzrusza
Cytat:
Napisany przez Prezesik
i jakby***347; nieco zaczerpn***261;***322; podstaw wiedzy, to by***347; zobaczy***322; jak niewiele wiesz o pa***324;stwie i prawie
|
jak dojdziesz mojego wieku to moze zmadrzejesz bo teraz to jeszcze duzo musisz tej wiedzy sobie przyswoic a nie w fragmentach
EOT