Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.10.2007, 22:24   #6
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
tyle Ci moge zagwarantowac, ze dowiesz sie wszystkiego co wiem o tym samochodzie (bo nie ukrywam, ze ja sie zdziwilem w paru kwestiach)
jakby co - daj znac, umowimy sie

co do ceny - jak odzyskam co wlozylem, bede zadowolony, a ja go kupilem w miare dobrze ewentualne szczegoly, telefon itp na priv, jezel bylbys jednak zdecydowany na Polo
zalety - POLO fabryczne sportowe zawieszenie, fabryczne sportowe kola (alu 15"+ niski profil opony - normalnie sa 14" w tym modelu), naprawde kupa elektroniki i bajerow jak na polo, ekonomiczny silniczek, czarny metalic
wiecej szczegolow przy rozmowie tel/spotkaniu gdyby jednak

szkoda, zesmy sie wczesniej nie zgadali - moze bysmy sie zamienili na samochody za pewna doplata ^_^ widzialem to Twoje OPLISKO w podpisie i potencjalnie mi sie podobal
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post