Dyskusja: Nasze wybory
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2007, 13:46   #149
Dorian
Wymiatacz

Data rejestracji: 10.05.2004
Dorian zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
A wiecie co mnie dziś wk... jak otworzyłem TV - to mam nieodparte wrażenie - że dziś jak wygrało PO - to dziennikarze są jakby szczęśliwści, uśmiechają się - nie pytają - czemu wygrało ?? - z radością przekazuję wiadomości - a co się działo 2 lata temu ?? - szok, i od pierwszych dni niechęć do PiS ... - i to mają być "wolne media" ??

Przecież człowiek nie android i swoje uczucia posiada ... nie można odmawiać im podstawowych ludzkich reakcji ... sam gdybym był dziennikarzem uśmiechnąłbym się dzisiaj i zasmucił wtedy. Co do wolnych mediów ... ostatnie 2 lata pokazały jak wolne są polskie media państwowe ... zwłaszcza ostatnie tygodnie.

Ja jestem realistą ... cieszę się lecz na zmiany jakie są zapowiadane potrzeba kilku parlamentów raczej ...

nie rozumiem też chwytania za słowa i obietnice ... przecież to zwykła wyborcza kiełbasa ... to co obiecywał PIS nierealne było, to co obiecuje PO też nie jest na TERAZ . Chcecie od jutra zarabiać 7000 i Irlandię mieć od jutra ... bo Tusk powiedział tak w debacie? , a może macie już swoje mieszkanie z puli PIS'owej ? Każdy coś obiecuje ... poważni ludzie przyjmą to raczej z przymrużeniem oka i czekają na efekty , a nie wymieniają kiełbasiane obietnice .
Dorian jest offline   Odpowiedz cytując ten post