Dyskusja: Nasze wybory
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2007, 23:58   #15
Stanley
noob

Data rejestracji: 26.02.2005
Stanley niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Tak patrze na Wasze posty i cos mnie zastanawia...

Czepiacie sie slow PO na temat Irlandii - ktorej jednego dnia sie nie da zbudowac, watpie nawet, ze za jednej kadencji da sie rade.

Ale...

Skoro tak wielbicie PiS, to czemu nei przyznacie, ze popelnili mase bledow?
Gdzie te 3 miliony mieszkan obiecanych w poprzedniej kampanii? Poczatkowo plan 4 letni, a w ostatniej debacie (czy to tez wywiad byl, nie pamietam...) Kaczynski stwierdzil, ze byl to plan na 8 lat. Jak chcial wykonac 8 lat w 4 lata? Po co wiec obiecywal cos, czego ROWNIEZ nie mogl zrobic?
Gdzie sa autostrady, inne ulice? 500m autostrad w 2 lata rekordem swiata chyba nie jest...

CBA? Nie badzcie smieszni. Na poczatku byla to dobra organizacja. Ale do czasu. Do czasu, az nie stala sie narzedziem politycznym w rekach PiSu. Bo nie wmowicie mi, ze sprawa z Sawicka nie byla manipulacja polityczna, skoro zostala wyjawiona AKURAT PRZYPADKIEM w czasie kampanii wyborczej... Eh, co za szkoda... Tak, ironizuje teraz.

I jeszcze jedna kwestia - czepiacie sie, ze media byly po stronie PO. A czemu w tej kampanii wyborczej na rzecz PiSu bral udzial prezydent i kancelaria prezydencka, chociaz glowa panstwa nie powinna w tym uczestniczyc, nie powinna byc 'propartyjna'? I te zapowiedzi, ze Leszek bedzie wetowal wiekszosc ustaw PO... To nie jest zal?

Zastanowcie sie, czy PiS byl tak naprawde o wiele lepszy od PO. Zreszta, zaraz pewnie i tak uslysze, ze moj mozg zostal zmanipulowany przez media, bo wkoncu co ja, mloda osoba, uczaca sie jeszcze, moze wiedziec. NIC. Tak, znowu ironizuje.

Pozdrawiam
Stanley