Cytat:
Napisany przez darekjasko
a używasz w ogóle jakiegoś innego programu tego typu? jak tak to jaki i jak sie sprawuje. miał ktoś już taki problem? [...]
|
No ba, Xbox Media Center ;]
SMS jest najlepszy, RMP to przeszłość, jako eksperyment możesz spróbować Argon (ale i tak jest oparty na źródłach SMSa).
Cytat:
|
[...] nie wiem czemu nie mogę zedytować posta, mniejsza z tym. [...]
|
Tylko 2h jest na edycję postu.
Cytat:
|
[...] Forum i serwis najlepszy chyba jaki znalazłem na necie. [...]
|
Miło mi/nam.
Cytat:
|
[...] jak myślicie czy programy tego typu będą się dalej rozwijać i poszerzać swoje możliwości o nowe formaty? a może jakieś oficjalne info? miejmy nadzieję ;]
|
Póki co autor rozwija program po dziś dzień. Niestety, ostatnio coś przebąkiwał o komercjalizacji projektu (coś na wzór VASTa).
http://home.casema.nl/eugene_plotnikov/
Cytat:
|
Napisany przez Bodzar
Witam widze ze kazdy sie tu strasznie mota jak co i gdzie zrobic [...]
|
Wynika to z prostej przyczyny: prawie nikt nie ma pojęcia o konsoli i "obsłudze komputera". Zderzają się ze sceną, czyli czymś z definicji skierowanym do programistów i osób, które od dziecka grzebią w grach i oprogramowaniu (choć na przestrzeni ostatnich dwóch generacji, pojęcie to zdążyło się mocno wypaczyć).
Cytat:
|
[...] w odpowiedziach sa linki i ludzie dalej bladza pytaja o to samo 100 razy [...]
|
j.w ;]
Cytat:
|
[...] proponuje aby na moje pytanie byla konkretna odpowiedz czyli jakie pliki wypalic jako obraz [...]
|
Pliki programu

ELF+CNF - tyle wystarczy do uruchomienia programu.
Cytat:
|
[...] jakimi programami wszystko krok po kroku i juz niebedzie forum zasmiecone takimi samymi pytaniami to taka moja sugestia pozdr
|
Wszystko jest w tutorialach na głównej.