Dyskusja: Nasze wybory
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.10.2007, 10:19   #274
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez pepperman Podgląd Wiadomości
podatek liniowy od lat jest w PL. problem w kwotach wolnych i progach, a nie stawkach.
co jeszcze napiszesz modrego ze juz mamy 2 Irlandie od paru dni najlepsze cos zes mocium panie napisal

Cytat:
Napisany przez pepperman Podgląd Wiadomości
legion, a to Twoja broszka? siedzisz we Wrocku to siedz tam, a nie ronisz lzy nad Warszawiakami. oni sobie poradza i bez Ciebie .
dla mnie tez glupota jest stawiac glupi stadion na rumowisku starego (w Wawie zreszta bardziej boli brak duzej hali np. na koncerty, a nie stadionu jako takiego) lub jeszcze gorzej obok, tym bardziej na tak drogich gruntach, tylko ze trzeba bylo o tym myslec od samego poczatku, a nie dopiero teraz.
luksusowe apartamenty? to ciekawe, bo jeszcze niedawno mial tam stac stadion, a Ty juz wiesz, ze beda tam mieszkania, naprawde interesujace. tylko glupi oddalby droga lokalizacje, z ktorej mozna ciagnac kase w dlugim okresie na rzecz barakow nawet za dziesiatki tysiecy za metr. poza tym juz teraz malo kogo stac na wlasne M i musza sie ludzie zapozyczac na dziesiatki lat, a pis mial ponoc rozdawac je za glosy wyborcze .
No moja broszka bo to stolica mojego kraju jestem zywo zainteresowany co tam sie dzieje chyba Wawka jest domem kazdego polaka a nie twoim czy @Alexa i to wlasnie jest typowe myslenie warszawiaka cwaniaka ktory wywysza sie ponad Polakow tak jak to @Ormianin napisal. A jak wiadomo wroclawianie nigdy nie lubili warszawiakow ale kto ich lubi.
Co do mieszkan chlopie pomysl troche kiedy jest euro 2012(dopiero jakie pieniadze z tym ida) gdzie juz plany sa by stadion wybudowac w miejsce starego ktory juz ma infrastrukture odpowiednia plus komunikacje a ***321;omianki czy gdzies tam gdzie palnuje bufetowa niema nic i trzeba planowac wszystko od nowa ale ok co mnie obchodzi Warszawa przeciez to nie moje miasto tylko z moich podatkow jest utrzymywane to tak wspaniale zarzadzane miasto.

Ostatnio zmieniany przez legion : 26.10.2007 o godz. 10:23
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post