Dyskusja: Nasze wybory
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.10.2007, 10:35   #275
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion Podgląd Wiadomości
co jeszcze napiszesz modrego ze juz mamy 2 Irlandie od paru dni najlepsze cos zes mocium panie napisal

No moja broszka bo to stolica mojego kraju jestem zywo zainteresowany co tam sie dzieje chyba Wawka jest domem kazdego polaka a nie twoim czy @Alexa i to wlasnie jest typowe myslenie warszawiaka cwaniaka ktory wywysza sie ponad Polakow tak jak to @Ormianin napisal. A jak wiadomo wroclawianie nigdy nie lubili warszawiakow ale kto ich lubi.
Co do mieszkan chlopie pomysl troche kiedy jest euro 2012(dopiero jakie pieniadze z tym ida) gdzie juz plany sa by stadion wybudowac w miejsce starego ktory juz ma infrastrukture odpowiednia plus komunikacje a Łomianki czy gdzies tam gdzie palnuje bufetowa niema nic i trzeba planowac wszystko od nowa ale ok co mnie obchodzi Warszawa przeciez to nie moje miasto tylko z moich podatkow jest utrzymywane to tak wspaniale zarzadzane miasto.
ehhh.. a ja się tam prawdopodobnie w najbliższych dniach będę przenosił..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post