Dyskusja: Nasze wybory
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.10.2007, 11:51   #279
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion Podgląd Wiadomości
pewnie za praca ja tez mialem taka przyjemnosc ale podziekowalem popracuje sobie we wrocku i nigdy wiecej ale to moja opinia tobie moze sie spodoba w Gotham City miescie cudow i kariery

ile ten okres przejsciowy bedzie trwal moze jeszcze 30 lat tyle czasu nam potrzeba zeby dogonic Hiszpanie heheh (to z ironia bo zaraz mnie o czary posadza bo z PISu) czy moze wogle go nie bedzie a niech masy sie ciesza ze wogle cos zrobimy
Czemu EOT teraz jest opozycja i teraz my wytykamy wszystko co sie da jak to robili inni w strone PISu co sie oburzac wczesniej do was tez bylo jak do sciany.
No niestety.. te firmy, które mnie interesują (teraz już konkretnie jedna) są tylko w Warszawie. Ale praca i tak jest wyjazdowa, więc Warszawa ma być tylko niejako bazą.

@ Ed

Dzięki

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post