Cytat:
Napisany przez ed hunter
przyjemność kosztuje 499 zł na 1 stanowisko. wczoraj już czytałem. ładnie to z opisu wygląda, niesamowite wodotryski....ale czy dla wszystkich o to chodzi?...(wszystkich sadowników, oczywiście)
|
jak dla mnie sie podoba

jest zauważalnie szybszy od swojego poprzednika (Tiger). Na moim iMacu Core Duo 1,83 GHz, 2 GB RAM i Radeonie x1600 chodzi bardzo szybko. Język polski jest ok, poza 'Poniechaj' zamias anuluj

System instaluje się szybko i chodzi bardzo szybko. Ciekawostka - na starcie jest dużo więcej fontów z Windows, co poprawia kompatybilność Windows <> Mac. Nie rozwala dokumentów w Pages, strony internetowe wyglądają tak jak powinny. Nawet nie trzeba w tym celu instalować MS Office 2004 który na Tigerze instalował sporo fontów MS.
Tak na sam koniec, nie mam nic do użytkowników sysemu Windows, sam z niego korzystam, chociażby po to żeby sobie pograć. Po prostu Apple ma inne podejście do komputera i systemu operacyjnego, które osobiście mi się podoba. Ostatnio EA zaczęło wydawać gdy ma Mac, oby tak dalej
Tak na koniec, pytanie to zagorzałych zwolenników Windows, w czym system MS jest lepszy od OS X? A w czym gorszy.
Pzdr All;]