Cytat:
Napisany przez demek
drogi kolego
jak pokazano, ze na prawie takim samym sprzecie wszystko robi sie szybciej pod windowsem to zakochani fani wszystkiego co "i" mowili, ze nie mozna tak porownywac bo to inne platformy
|
Nigdy nic takiego sie nie pokazalo - byly jakies roznice w becie PS3 - pelna juz nie ma tych problemow
Cytat:
Napisany przez demek
wiec teraz porownaja na jak najbardziej zblizonych sprzetach, procek, ram grafika, dysk beda takie same, plyta bedzie na takim samym chipsecie i pc z makiem wygra
|
Nawet nie mam zamiaru na to odpowiadac....
Cytat:
Napisany przez demek
i drogi kolego rei, bedzie tak juz zawsze, bo zawsze tak bylo, zawsze mac'owcy znajduja jakies ale, ZAWSZE
|
Wrecz przeciwnie - wlasnie zagorzali pecetowcy zawsze kwestionuja wszystko jak leci.
Cytat:
Napisany przez demek
a co do wysmiewania to jest co, oj jest
ale nie ma sie co dziwic skoro jak pc'towiec mowi do macowca, ze za 3/4 ceny ma sporo lepszy pc to uslyszy "ale ja mam maca", "zobacz jak mac wyglada" itd itp
|
Nie znam osoby ktora by tak napisala - widac kazdy czyta co chce albo czytac nie potrafi - wszystkie komputery z wyzszej polki jak pozycje sony, hp czy gateway kosztuja tyle samo a nawet i wiecej - ale jakos sie upieraja ludzie nad porownywaniem z tanimi skladakami - ja bym chcial skladaka to kupil bym skladaka...
Cytat:
Napisany przez demek
uzywam kilku systemow, windows, linux, free bsd, open bsd
nie uzywam maca bo nie bede przeplacal, gdy dodam, ze nie ma rzeczy na mac'a, ktorej nie moglbym zrobic na pc pod windowsem to kupowanie maca dla mac osx wydaje sie absurdem
|
Nikt cie nie zmusza do kupowania - nie widzisz powodu aby zmianiac platforme to nie ma sensu ale dlaczego caly czas sie czepiacie ze ktos postanowil kupic inny sprzet niz ty - tak jakby PC to byla jedyna sluszna mozliwosc.