Cytat:
Napisany przez REi
Nigdy nic takiego sie nie pokazalo - byly jakies roznice w becie PS3 - pelna juz nie ma tych problemow
|
nie?a moze nie chciales tego widziec?
Cytat:
Napisany przez REi
Nawet nie mam zamiaru na to odpowiadac....
|
a szkoda...
Cytat:
Napisany przez REi
Wrecz przeciwnie - wlasnie zagorzali pecetowcy zawsze kwestionuja wszystko jak leci.
|
jak widac z tego i innych tematow jest odwrotnie niz piszesz
Cytat:
Napisany przez REi
Nie znam osoby ktora by tak napisala - widac kazdy czyta co chce albo czytac nie potrafi - wszystkie komputery z wyzszej polki jak pozycje sony, hp czy gateway kosztuja tyle samo a nawet i wiecej - ale jakos sie upieraja ludzie nad porownywaniem z tanimi skladakami - ja bym chcial skladaka to kupil bym skladaka...
|
to chyba znasz malo osob z macami, chyba, ze sa tak zapatrzeni w maca, ze nic co z pc zwiazane to nie chca nawet komentowac
mam duzo znajomych z macami, szczegolnie tu w uk wiec widze co sie dzieje
pozycje sony z wyzszej polki? sony nawet nie ma sredniej polki jakosciowej, cenowa to maja wysoka
Cytat:
Napisany przez REi
Nikt cie nie zmusza do kupowania - nie widzisz powodu aby zmianiac platforme to nie ma sensu ale dlaczego caly czas sie czepiacie ze ktos postanowil kupic inny sprzet niz ty - tak jakby PC to byla jedyna sluszna mozliwosc.
|
pc nie jest jedynym slusznym wyborem, ktos chce przeplacac i kupowac tylko dla znaczka to prosze bardzo, ma takie prawo
ale ja mam prawo powiedziec, ze kupil gowno za duzo pieniadzy, ktore jest gorsze od czegos tam tanszego