Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.10.2007, 17:05   #10
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez REi Podgląd Wiadomości
Nigdy nic takiego sie nie pokazalo - byly jakies roznice w becie PS3 - pelna juz nie ma tych problemow
nie?a moze nie chciales tego widziec?

Cytat:
Nawet nie mam zamiaru na to odpowiadac....
a szkoda...

Cytat:
Wrecz przeciwnie - wlasnie zagorzali pecetowcy zawsze kwestionuja wszystko jak leci.
jak widac z tego i innych tematow jest odwrotnie niz piszesz

Cytat:
Nie znam osoby ktora by tak napisala - widac kazdy czyta co chce albo czytac nie potrafi - wszystkie komputery z wyzszej polki jak pozycje sony, hp czy gateway kosztuja tyle samo a nawet i wiecej - ale jakos sie upieraja ludzie nad porownywaniem z tanimi skladakami - ja bym chcial skladaka to kupil bym skladaka...
to chyba znasz malo osob z macami, chyba, ze sa tak zapatrzeni w maca, ze nic co z pc zwiazane to nie chca nawet komentowac
mam duzo znajomych z macami, szczegolnie tu w uk wiec widze co sie dzieje

pozycje sony z wyzszej polki? sony nawet nie ma sredniej polki jakosciowej, cenowa to maja wysoka

Cytat:
Nikt cie nie zmusza do kupowania - nie widzisz powodu aby zmianiac platforme to nie ma sensu ale dlaczego caly czas sie czepiacie ze ktos postanowil kupic inny sprzet niz ty - tak jakby PC to byla jedyna sluszna mozliwosc.
pc nie jest jedynym slusznym wyborem, ktos chce przeplacac i kupowac tylko dla znaczka to prosze bardzo, ma takie prawo

ale ja mam prawo powiedziec, ze kupil gowno za duzo pieniadzy, ktore jest gorsze od czegos tam tanszego
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post