Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.10.2007, 19:02   #21
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Gadzina18 Podgląd Wiadomości
o masz... może ktoś założy jeden topic o tytule Mac Vs Windows i wszyscy będą tam bluzgać, podawać argumenty itp. Ja używam Maca bo mi się podoba, mam też PC bo jest lepszy chociażby w grach, ale ma swoje wady, które, moim zdaniem, Mac niweluje bo ich nie ma. Z kolei Mac ma wady których nie ma PC. I tak jak zauważył ed hunter, a ja się z nim zgadzam, nie ma sensu się kłócić.
tu sie z toba zgodza, oba maja wady jak i zalety ale userow maca takich jak ty to ze swieca szukac

Cytat:
To i tak nic nie da, więc koledzy zachowajcie swoje zgryźliwe komenty. To są tylko rzeczy - martwe Ja się mogę kłócić ale o na prawdę ważne sprawy, takie jak moja kobieta

Pozdro;]
widzisz, napisalem celowo tak a nie inaczej (delikatnie mowiac bardzo niegrzecznie) aby zobaczyc reakcje, nie lubie niedopowiedzen...

Cytat:
Napisany przez pepperman Podgląd Wiadomości
tylko, ze to stalo sie najbardziej widoczne dopiero teraz, jak sa juz oparte na intelowskich chipach. zreszta czemu sie dziwisz, mnie tez to smieszy, ale co poradzisz. buty tez mozna kupic za kilka $ jak i kilka tysiecy.
i wkoncu doszlismy do sedna - mac to wcale nie rewelacyjny sprzetowo pc z wlasnym os'em...

Cytat:
nie sa, nie sa.
w polsce nie sa, gdzie indziej sa i to mocno

Cytat:
ale to nie tylko amplitunery. zreszta ES podupadla w ostatnich latach, a Denon to zupelnie inna polka. poza tym majac do wydania taka kase na pewno nie kupilbym Denona.
sony jest obecnie (od konca zeszlego wieku w zasadzie) firma, ktora jest naciagana polka srednia z wysokimi cenami, denon to tez polka srednia jak i wyzsza, oferuje duzo wiecej niz sony za wiecej, ale wiesz za co placisz, przynajmniej w wiekszosci przypadkow wsrod produktow tej firmy
ty bys nie kupil a ja w zaleznosci od produktu

Cytat:
widocznie usunales szybcije niz instalowales .
nie chce mi sie w to bawic szczerze mowiac

Cytat:
Widzisz pepperman, Ty nie kupiłbyś Denona, demek nie kupiłby Maca. Dokładnie o to samo chodzi.
ja nie kupie maca, a na pewno nie w ciagu 2-3 najblizszych lat, pozniej sie okaze, moze i mnie mac zaciekawi

Cytat:
Nie widzę sensu dalszego prowadzenia tej dyskusji;]
a ja wrecz przeciwnie, tylko z jednego powodu
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post