Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.10.2007, 19:51   #32
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
gdybys tego nie napisal to by wyskoczyli
ee...i tak to nic nie dalo

dopisze jeszcze, że nic nie mam do Makowcow używają tego co lubią i na czym im 'wygodnie' i dopóki taki ktoś nie mowi ze MAC to ach och a PC to shit, OS ach och a Windows to shit (no tu mogę się zgodzić ale na rzecz Linuksa ) to sie nie czepiam.

Prawda jest taka, że jak znacie historie apple to musieli oni wejsc na rynek innych sprzetow np. ipod bo z zyskiem z samych maczkow nie szlo im najlepiej... wrecz byl taki czas ze calkiem ich przytloczylo...

a co do tego F1... podobno Shreka montuja na macach
może coś w tym jest ale czy Kowalski pod swoim dachem to wykorzysta ? NIE.
Pomijam odwieczny problem z oprogramowaniem (latanie miedzy platformami, z tym to nawet w Linuksie problemy sa) Na jeden system dany program istnieje a na inny nie a jeśli już to potrafi być niekompatybilny etc.

80% miesiecznikow komputerowych zamieszcza na swoich 'cedekach' material pod windows... 19% pod pingwinka a 1%...

wymieniac mogę dalej dlaczego nie podoba mi się OS, średnio podoba Linuks i podoba Windows tak PODOBA przynajmniej pracuje caly czas na jednym.

konkluzja: byc ekspertem od wszystkiego czyli do niczego,
wiekszy problem ma ekspert OS'a w PL nie znajacy Windows niz ten drugi...