Cytat:
Napisany przez REi
Owszem patrzac ze strony sprzetowej Mac to tylko dobrze zlozony PC ale wlasnie za to, design i integracje softwaru placimy - podobnie z drozszymi modelami innych firm.
Owszem sa ludzie co beda sie chwalic ze maja Maka na kazdym kroku ale to co wy robicie to juz jest chore.
PS. Taka sama sytacja ma miejsce przy PC vs Konsole - mam 2 konsole - X360 i PS3, nie gram na PC - co mi zrobicie? Tez wybralem inna platforme ktora jest lepsza w tym czego od niej oczekuje - i co mi zrobicie? Dla mnei wybor konsoli byl dokladnie taka samam decyzja jak kupno Maka - rozwazylem za i przeciw (w wypadku maka mialem jeszcze plany instalacji XP gdyby system okazal sie kiepki - jednak sie w Mac OS X zakochalem). I co zle zrobilem bo wybralem sprzet na ktorym moge zrobic lepiej niz na PC to co chcialem robic na kmputerze?
|
i caly sek wlasnie w sprzecie
zawsze mozna zlozyc pc lepszy sprzetowo,bedzie robic to samo, szybciej niz na macu
wiec wniosek jest prosty - pc jest lepszy, mac jest ladniejszy ale czy to oznacza lepszy?NIE
dochodzi jeszcze, ze pc jest bardziej podatny na rozbudowe i przewaga sie powieksza...
jest jeszcze OS ale ja pisze o sprzecie wiec go odstawiam dalej