Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.10.2007, 18:34   #6000
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
ale hard core

ja to biegam 4x w tygodniu po 6km ... 15kg wagi to polecialo w dwa miesiace
musze kupic pulsometr

teraz pozostalo mi jeszcze do zgubienia ok 3kg
dzisiejszy status robiony godzine po bieganiu
waga 80,9kg
tluszcz 18,2%
miesnie 41,5%
woda 59,7%
kosci 12,7kg
ja *******ę!!! składasz się z 213 procentów?

jak w to wierzyć? tak jak w CUD.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post