Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.10.2007, 13:56   #11
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez REi Podgląd Wiadomości
Owszem patrzac ze strony sprzetowej Mac to tylko dobrze zlozony PC ale wlasnie za to, design i integracje softwaru placimy - podobnie z drozszymi modelami innych firm.
Nie zgadzam się co do tego "dobrze złożony"

Mam padającego iBooka G3 - typowy problem z odklejającym się chipem grafiki.

Mam iPoda photo - sam rozładowuje się (na nowej baterii też). Już nie wspominając o początkowym stanowisku Apple, ze bateria jest niewymienialna i po jej padnięciu iPod powinien powędrować do kosza łącznie z całą zakupioną i umieszczoną na nim muzyką.
Archos którego również mam ma większe możliwości, jest mniejszy i ma lepszą jakość dźwięku.

Podobnie problemy z ekranem w iPhone.

To, że Apple to najwyższa jakość to chwyt marketingowy.

Obudowy sprzętu rysujące się na maksa.

Nie kupię więcej sprzętu Apple, jeżeli da się zainstalować OSX na innym
Sprzęt Apple jest droższy i gorszy od najlepszych sprzętów PC (a trudniej modyfikowalny).