Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.10.2007, 21:04   #18
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
sam tez sie nie przebieram za kosciotrupa ani nie ganiam Corki po sasiadach w celu zbierania slodyczy
chodzi samo podejscie - to jest swieto, ktore powinno budzic radosc i nadzieje w naszych sercach - wspomnienie radosnych chwil z bliskimi i przyjaciolmi, ktorzy odeszli i nadzieje na lepsze "?" po smierci - tego przeciez ucza religie, nie tylko nasza zreszta

a symbolem tego swieta duzo fajniejszym niz grob jest dla mnie dynia i podejscie amerykanskie tez bardziej mi sie podoba

jak kto lubi ja wole sie cieszyc niz plakac ale nie oznacza to, ze potempiam czy neguje inne podejscie do tego swieta
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post