Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2007, 14:33   #347
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rosol Podgląd Wiadomości
Mam Viste Home Premium.
Mam problem z paskiem postepu podczas kopiowania plikow czy to lokalnie czy w sieci.
Otoz nie ma on plynnosci w pokazywaniu informacji. Wlacze kopiowanie pliku i pokazuje przez jakis czas 0%, za kilka sekund przeskakuje natychmiast do 10% itd, a plik ma 700MB. Co jest nie tak?
Na Windows XP jest normalnie, plynnie tak jak powinno byc, niestety z XP musze sie wycofac na jakis czas bo nie moge zainstalowac na lapku sterownikow od dzwieku;/
Normalne na wszystkich Vistach jakie widziałem tak jest miały to poprawić poprawki ale tylko troche przyspieszyły i upłyniły kopiowanie bądz pobieranie,może SP1 pomoże,może SP2 pozostaje tylko nadzieja
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post