Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2007, 19:42   #4
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Gadzina18 Podgląd Wiadomości
Ty specjalisto od siedmiu boleści po to jest forum, aby się pytać. Nie to forum? Na tym topicu rozmawiamy o czym chcemy Panie Alex69 - zapomniałeś o tym?

Z Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś wszechwiedzący, jeżeli taki jesteś, to czemu nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytanie? Zauważyłem, że Twoja obecność na tym forum to głównie prowokacja innych użytkowników (patrz kłótnie Mac Vs Windows). Panie wszechwiedzący - tak wrt54gl posiada w standarcie QOS ale nie w takim wymiarze jak alternatywny soft - czytaj!! zanim coś napiszesz. Co Ci do tego że mi siadł serwer? Mój wybór, że kupiłem ten ROUTER WI-FI a NIE AP - czyżby PRAWIDZIWY PAN SPECJALISTA SIĘ POMYLIŁ? OJOJ

Czy ja kiedykolwiek na tym forum pisałem, że jestem specjalistą? Mam problem to się pytam proszę pana, i wolę brak odpowiedzi na moje pytanie, niż jak zwykle zgryźliwą odpowiedź kogoś, kto uważa się za nie wiadomo kogo, a myli AP z ROUTEREM z funkcją Wi-Fi

także Panie AleX69:

A: nie masz zamiaru pomóc, as chcesz pokazać swoją wyższość nad innymi - nie odzywaj się w takim razie
B: sam użyj google, sprawdź czym się rózni router wi-fi od zwykłego AP

Pozdrawiam pana, niech się pan zastanowi nad swoją osobą.

Ponawiam moją (może niechlujnie napisaną, nie jestem ekspertem od wszystkiego jak co po niektórzy) prośbę, proszę o pomoc w skompilowaniu Niceshapera pod WRT54GL
mocny jestes ... jak 10% ocet

"skompilowaniu Niceshapera pod WRT54GL" teraz wiem czemu nie chcesz napisac tego na tym forum <- www.openlinksys.info

edukacja, edukacja i raz jeszcze edukacja