Cytat:
Napisany przez AleX69
gdzies to wyczytal?
pewnie na forum z postow czepialskich ktorzy za ta cene chcieli by miec lux panel 
|
Nie doczytales, ja mam gatewaya 2185, mam obecnie dwa monitory opisane jak wyzej... gatewaya wybieralem 3 razy, bo to sa refurbisze i trzeba trafic na ten w miare dobry model niestety wiekszosc to sa buble, moj ma matryce i produkcje sprzed roku (menu serwisowe), trafilem w miare porzadny egzemplarz, ale pisk przetwornicy napiecia ukazal sie pozniej dosc wyczuwalny, 4 moich kumpli tez kupilo ten monitor i rowniez im piszczy, stosuja rozne zabiegi, daja poziom jasnosci na 80%, obnizajac jasnosc w sterownikach karty graficznej... a ja jak nie jest mi potrzebny do pracy super obraz odwzorowujacy pelna palete kolorow, nie uzywam... w sumie moglbym zostawic sobie duzego CRT do tych celow, ale gatewaya kupilem za 950 zl, bezposrednio CMK Media, ktory jest najwazniejszym dystrybutorem a nie Sulejowek (w Sulejowku w garazu oni te monitory probuja skleic do kupy), i tak na marginesie dla tych co chca kupic ten monitor, lepiej wziasc od Proline albo Komputronik bo oni rowniez biora bezposrednio