Dyskusja: Jaki monitor LCD ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.11.2007, 12:37   #575
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
smietnik? zwalone swietlowki? kiepski kontrast? z obrazem jest cos nie tak?
czesto tez nie dziala lub pada wejscie DVI ...?!
rany cos ty kupil?! [...]
moze jak bys zaplacil 1199,- to by ci wszystko dzialalo
Alez Alex, konczymy ten temat, do smieci z USA mnie nikt nie przekona, ciesze sie ze Tobie trafily sie te bez wad

Co Ty wogole piszesz chlopie - drogie koszty utylizacja w USA = dobry tanszy produkt w Polsce, znaczy tam odpad a tutaj super sprzet?

Caly czas podkreslam ze mam go w domu, 3 model byl do zaakaceptowania, znam historie tego modelu, i osobiscie widzialem kazdy z 15 egzemplarzy wsrod swoich znajomych probujacych zdobyc ta najlepsza na swiecie matryce S-PVA, niektorzy zdazyli sie juz w tym ostro pogubuc, najstarszy "zawodnik" wsrod nich ubzdural sobie ze trafi na ten porzadny, byl nawet z wizyta w Sulejowku, to jego 10 monitor G. 2185...

widzialem jeszcze takie mikrofalowki, lodowki, pralki i telewizory (ze wzgledu na drogie koszty utylizacji trafily do Polski)

To ja dalem 950 zl, a cena oficjala byla 1250 zl, bo taka jest marza na ten monitor, powiedzmy ze ja mialem go z pod lady... zreszta dlugo u mnie nie pogosci, bo dwa monitory mi obecnie nie sa potrzebne i wole jeden 24 calowy

jak ktos interesuje sie odpadkami z USA, to wlasnie pojawil sie model 24 calowy na S-PVA Gateway 2485W, sa tez laptopy tego producenta w Polsce, rowniez sprawne inaczej, ale wszystko da sie zaakcpetowac, najwazniejsza jest dobra cena.