Cytat:
Napisany przez Zelea
wszystkim Wam sie wydaje ze @Alex jest jedyna zadowolona osoba z tego monitora... otoz to nie prawda...
pomijajac moja osoba juz poznalem w swoim srodowisku kolo 10 osob i wszyscy zadowoleni tak jak ja... i wszyscy kupowali w komputroniku...
|
Niewykluczone ze w komputroniku przebieraja juz na starcie od dystrybutora i dokonuja jakiejs selekcji, moze stad sa te lepsze modele ale czy idelane? Znam taki przypadek jak to jeden z moich kolegow po dlugiej namowie i wykladach przez przyjaciol, jaka to jest fantastyczna matryca S-PVA w G. kupil tego gatewaya, zmieniajac swojego statego 14-calowego CRT, chwalil go za kazdym razem jak mnie spotkal, az sie do niego wybralem pewnego razu aby zobaczyc na jaka sztuke trafil... niestety zobaczylem kiepski kontrast i ciemny obraz, mimo rozjasnienia ma 100% nie bylo poprawy jakosci, nie chcialem go utwierdzac w przekonaniu ze jest cos nie tak, chlopak byl zadowolony i uwazal ze tak ma byc... szkoda tylko ze pozniej zobaczyl jak dziala samsung 215TW i zaczela sie lawinowa wymiana model za modelem... dzis kupi***322; sobie tak jak ja
2232BW i jest zadowolony