Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2007, 08:59   #7
majkeljot
Bywalec

Data rejestracji: 26.10.2006
majkeljot w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
Tak wygląda log AccurateRip przy zgrywaniu do 12 oddzielnych plików *.wav, a nie do jednego pliku obrazu. Masz 12 różnych sum kontrolnych odnoszących się takiej właśnie ilości nagrań. W przypadku jednego pliku (całego obrazu płyty) możliwa by była weryfikacja jednej sumy kontrolnej do innych wzorców, ale nie ma takiej możliwości o czym już pisałem. Przy zgrywaniu do pliku obrazu w ogóle nie wyświetla się informacja AccurateRip.

Powtarzam, tylko w przypadku zgrywania każdego nagrania oddzielnie mamy możliwość skorzystania z AR.
TO JEST FRAGMENT LOGA PO ZGRANIU DO JEDNEGO PLIKU Chyba wiem co robiłem. Log po zgraniu do oddzielnych plików wygląda trochę inaczej. To że na koniec działania programu jest jeden plik nie oznacza że podczas przetwarzania (zrzucania) nie traktuje każdego utworu oddzielnie, w końcu na początku zgrywania wykrywa przerwy między utworami.

Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
Największy spokój ducha uzyskasz kupując oryginalną płytę.
Dlaczego od razu jakieś czarne myśli
Zrzuty robię z :
1.oryginalnych (swoich) płyt - dostęp mam do nich nie tylko ja a nie lubie mieć porysowanych i zapaćkanych płyt paluchami.

2.oryginalnych od najbliższych mi osób z którymi się wymieniam (legalne i dozwolone)
majkeljot jest offline   Odpowiedz cytując ten post