Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2007, 23:23   #10
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez majkeljot Podgląd Wiadomości
TO JEST FRAGMENT LOGA PO ZGRANIU DO JEDNEGO PLIKU Chyba wiem co robiłem. Log po zgraniu do oddzielnych plików wygląda trochę inaczej. To że na koniec działania programu jest jeden plik nie oznacza że podczas przetwarzania (zrzucania) nie traktuje każdego utworu oddzielnie, w końcu na początku zgrywania wykrywa przerwy między utworami.
niestety po tej wypowiedzi mam pewność, że nie wiesz co robisz , przerwy wykrywane są w celu pozycjonowania konkretnych miejsc na płycie po wypaleniu a nie w celu zgrywania każdego tracka osobo i weryfikacji AR

przy obrazie tworzony jest plik *.cue, który zawiera informacje o początku i końcu nagrania, które zostaną zapamiętane w obszarze LeadIn płyty

jeśli Twój EAC pokazuje podsumowanie AR po naciśnięciu ikonki IMG i zgraniu do pliku obrazu to masz inny program niż wszyscy

sprawdź najpierw dokładnie zanim coś napiszesz , jeśli masz jakieś podstawy aby polemizować to podaj linka, chętnie poczytam te rewelacje

Cytat:
Dlaczego od razu jakieś czarne myśli
Zrzuty robię z :
1.oryginalnych (swoich) płyt - dostęp mam do nich nie tylko ja a nie lubie mieć porysowanych i zapaćkanych płyt paluchami.
dlaczego czarne myśli ?, doradziłem Ci do zrobić aby mieć pewność najlepszego odbioru

nawiasem mówiąc posiadając oryginały i słuchać nagrań z ich kopii to już kompletny przerost formy nad treścią

Cytat:
2.oryginalnych od najbliższych mi osób z którymi się wymieniam (legalne i dozwolone)
oczywiście, tylko to nie zapewni spokoju ducha

pozdrawiam