Cytat:
Napisany przez majkeljot
Jak widzisz wiem co robię.
|
To rzeczywiście kwestia wersji, od czerwca 2007 jest dostępna opcja z weryfikacją AR w trybie zgrywania obrazu, o czym mówi informacja na stronie EAC.
"One of the biggest changes is the wide support for AccurateRip in order to have now two seperate mechanisms to ensure bit-perfect rips. Logs are now written with all AccurateRip information, and AccurateRip is able to work in any extraction mode (as long as whole tracks are read)."
W takim razie zwracam honor, nie wiedziałem o tym. Do tej pory nie było takiej możliwości.
Cytat:
Napisany przez majkeljot
a to niby czemu? Jak nie masz starego rzęcha który ledwo czyta cdr-y to żadna różnica, a poza tym ja często słucham w samochodzie (choć ostatnio coraz częście robię sobie do niego mp3) i straciłem już 3 płytki (porysowały się po okręgu czyli najgorsze rysy, fakt że w poprzednim cd ale w nowym już nie mam zamiaru ryzykować). No i pisałem nielubię paluchów a przy dzieciakach to normalka.
|
Najpierw piszesz, że nie chcesz aby cię dręczyło czy podczas słuchania nie ma przekłamań w dźwięku co zapewnia tylko oryginał a teraz, że jak nie masz rzęcha to cd-ry to żadna różnica, pora się zdecydować o co się walczy

. Jeśli kopia ma być do samochodu, w którym będzie milion więcej przekłamać pochodzących od warunków zewnętrznych niż od ewentualnych błędów przy zgrywaniu to cała ta zabawa nie ma już kompletnie sensu. Nawet takie zgranie, o którym pisał joujoujou jest wystarczające. O robieniu mp3 to już nawet nie wspomnę ...
Cytat:
Napisany przez majkeljot
A tego to już wogóle nie rozumiem, niby dlaczego?. Jeśli mam prawo odpisać VAT to odpisuję, jeśli gdzieś zamknęli ruch drogowy a światła zostawili to na czerwonym można iść, wolno jeździć na skuterze na dowód to jeżdżę itd. itp.
Co ma piernik do wiatraka. No gdybym to robił z oprogramowaniem to tak ale w tym przypadku ja mam spokuj ducha.
No to na tyle w tym temacie pozdrawiam
|
Nie zrozumieliśmy się, pisałem o spokoju ducha związanym ze świadomością perfekcyjnego odbioru muzyki, a nie o jakimkolwiek związku z prawem.
pozdrawiam