17.11.2007, 20:32
|
|
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
|
Cytat:
Napisany przez Desden
A ja juz czuje klimat prosto ze słonecznej Jerozolimy naszym hitmanem w kapturze
Gra jest świetna co dużo mówić Assassin to Assassin ma wsobie mix hitmana,księcia z persji + jeszcze pare innych gier. Grafa niesamowita,grywalnosc tez tylko fabuła! Fabuła jest pokręcona o motywy Sci-fiction że szkoda gadac trzeba grać! zobaczyć! Jestem nieszczesliwy bo gre szybko przejde za dobry jestem musze zkołowac mas effecta ;]
@sobrus White engine! racja ale FF13 ma miec tez Unreal3 engine...więc
@ALL gostki z GT(gametrailers) to fan boye! xboxa360!!! tak dobrze napisałem bo kilku opcji nie wzieli pod uwage moze im M$ sypneło troche szmalcu dla propagandy w celu ośmieszeznia $ony- kto wie?
Ale prawda jest jedna ze w PS3 drzemią takie nie wyobrażalne dotąd moce, że tak naprawde tylko Kanmi MGS4 i gostki od Kratosa(GOW) to pokarzą, moze jeszcze SE swoim Fajnalem to są pewniaki bo te studia mają zapalonych programistów.Spokojnie M$ ma swoją ekipe od GearsOfWar/Unreal3 więc tez nie jest źle jeszcze,czas musi upłynąć jeszcze zanim rzeczywiście będzie szczęko opad.
ps. Grając w Assasyna nie miałem szczęko opadu jak zagrałem w GearsOfWar-dziwne  o_O!!!
|
ziomus
Cytat:
Napisany przez demek
ale nie moglem uwierzyc, ze na PS3 jest az tak slabo. wybralem sie wiec na wycieczke aby przekonac sie na wlasne oczy.
|
ot tyle odemnie
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ -- 100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
|
|
|