Cytat:
Napisany przez Smartek
Sam się tylko zastanawiam czy dopłaciłbym na Twoim miejscu 100zł do wersji SLIM, bo.. FAT jest całkiem fajna :-).
|
Tu jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji. Jeśli będę miał w tym sklepie okazję obejrzeć w końcu fata na żywo, to wtedy zdecyduję. Kto wie, czy nie będzie to ta poprzednia wersja, do tej pory nic z tego, co ma nowa, nie przekonało mnie na tyle, żeby musieć to mieć.
Cytat:
Odnośnie słuchawek - tak, tam jest zwykłe, najpopularniejsze wejście minijackowe :-).
I nie bierz nic od tego gościa co dałeś linka do aukcji - to gość z mojego miasta. Oszust i wyzyskiwacz..
|
Rozumiem, że chodziło ci o tego kolesia od słuchawek? Jeśli tak to zapamiętam, ale wygląda na to, że słuchawek póki co i tak nie będę kupował.
@ M@x
Karta - kurcze, moglibyście się zdecydować w końcu czy jest lepsza czy nie

Jeśli jest trochę szybsza i w jakiś sposób mogę odczuć tę różnicę, to wezmę tę droższą. Jeśli nie, to zostanę przy tańszej. Zresztą póki co na stronie producenta nie znalazłem potwierdzenie kompatybilności tej szybszej z PSP (co oczywiście nie musi o niczym świadczyć).
Słuchawki - właśnie ostatnio myślałem nad nowymi słuchawkami. Już kilkakrotnie na forum te Creativa były polecane - czy rzeczywiście są takie dobre? I jak wygląda kwestia podróbek, to na Allegro to raczej oryginały?
@ demek
Z UK czy z USA, na pewno taniej. Ale też trochę to trwa (no i gwarancja), a przyznam, że mam ochotę kupić konsolę już teraz
Trudno, zapłacę te 100 czy 150 złotych więcej, ale to przynajmniej nie 1000 jak w przypadku notebooków (tych nie wyobrażam sobie kupna w Polsce).