Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.11.2007, 15:02   #1054
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3825422

Cytat:
Z żalem wystawiam swój nowy nabytek na sprzedaż. Autko kupiłem 2 tygodnie temu, poprawiłem kilka niedociągnięć po byłym właścicielu, jednak z racji skomplikowanego złamania nogi jestem wyłączony z jazdy autem przez okres kilku miesięcy, a bez sensu, by auto stało w garażu. Cena oddaje wartość auta, gdyż po kupnie z powodu błędnych informacji odnośnie przeszłości auta pojazd dokładnie prześwietlony pod kątem wypadkowości i stanu ogólnego, dlatego CENA, ZA JAKĄ WYSTAWIAM AUTO JEST DO ZAPŁACENIA, A NIE DO TARGOWANIA.
tak to przecież normalne - łamiesz nogę = sprzedajesz samochód
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post