Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.11.2007, 21:56   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
Nie mówiłem o mniejszej, a wolniejszej.
Podejrzewam, że optymalnie jest dopiero 8GB, bo przy 4GB tego miejsca jednak.. brakowało :-(.
O 2GB nie wspomnę ;>.

Jeśli mnie pamięć nie myli to tekken (jedna z najbardziej wartościowych gier na PSP - niewiele takich, góra 5 tytułów) zajmuje około ponad 1GB (?)

pzdr.
Sorry, przejęzyczyłem (przepalcowiłem?) się Oczywiście dobrze się zrozumieliśmy i miałem na myśli WOLNIEJSZĄ, nie mniejszą. O mniejszej zacząłem się zastanawiać później, ale jeśli jest tak, jak piszesz, to zostanę przy 4GB.

@ M@x

Cytat:
Ce****e ją elitarny wygląd i prestiż
Zwłaszcza ten "elitarny" wygląd mi się podoba Ale na Allegro też jeszcze znaleźć kilka sztuk nówek PSP można i to za przynajmniej 200 złotych taniej niż tu. Cały czas tylko problem w tym, że jeszcze tego w ręce nie miałem, więc nie mogę porównać. Może w tym tygodniu.

@ Demek

Mi nic nie wiadomo, ale ja tu chyba nie mam uprawnień. A co w tym poście takiego było?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post