Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.11.2007, 21:08   #15
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Proton Podgląd Wiadomości
Niby tak, ale ja się odwołałem do wypowiedzi @grzenia, który stwierdził, iż wszystkie Ople to muły.
Nie wiem, co za egzemplarz opla miałeś "ze sportem", może wtedy to szło.
Ja miałem na myśli te normalne spotykane na naszych drogach, co niektórymi miałem okazję się przejechać. Normalnie żałość....

Żeby już całkiem nie psioczyć, to całkiem nieźle poruszaja się te z dieslami Isuzu. No, ale to nie opel....