Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2007, 12:44   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mam trzy mychy
dwie z nich to chinszczyzna
jedna jest bezprzewodowa - radiowa na 2,6GHz - dziala z 5m na pewno, moze i wiecej
ma wbudowany wskaznik laserowy
markowana jako Tevion
dziala na kazdej nawiezchni - reka, kanapa, stol (na ktorym nie dziala Logitech!), wszystko na czym probowalem
koszt - 25(?) pln na allegro ^_^

czy ma wady - oczywiscie, ale nie kosztowala 300pln
majac za duzo kasy kupilbym inna - w tej denerwuja mnie lagi po usnieciu myszki (nie uzywana np przez godzine przy ogladaniu filmu - gdy jest poza stacja bazowa nawyodniej ja wylaczac, wtedy nie ma lagow po wlaczeniu)

tej, do ktorej linka zamiesciles, nie moge polecic ani napisac, ze nic nie warta - nie znam jej
ale jezeli szukasz taniej alternetywy - to istnieje
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post