Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2007, 19:28   #5
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
@czary2mary

mam dv-600 przywieziona z Niemiec wgrany polski soft i śmiga wszystko
trochę długo przebiegał proces aktualizacji już myślałem ze coś nie tak ale w info pisze ze do 2 min to trwa

miałem kilka stacjonarnych DVD wszelakiej maści MANTA,Bellwood WIWA,
i wszystkie to dno !!(dźwięk i obraz) tragedia dźwięk podłączony optykiem a słychać było jak by był z 10letniej kasety odtwarzany

miałem tez Pioniera Dv-696 ale miałem możliwość odsprzedaży i dołożenia do nowego DV-600 i nie żałuje jest wart swojej ceny ja dałem za swojego 175,-EUR

EDIT:

bez obrazy ale jeśli ktos podłącza dvd tylko do TV i tak ogląda (dźwięk) to nie zauważy różnicy szczególnie na standardowym TV 4:3
to w tedy brać co najtańsze i liczyć ze nie wykorkuje w czasie świat
Testuje już tego Pioneer DV-300 narazie na kinie Onkyo i LCD32 ,narazie odczucia pozytywne obraz bardzo dobry,jutro przetestuje audio na sprzęcie Denona który sobie zastawiłem do audio,ale po tym co słyszę na kinie jestem pewny że bedzie dobrze,choć jeszcze nie wiem pod co na co dzień podłącze bo mam kilka wzmacniaczy łączne z Unitra WS 503 z Altusami 140 z młodszych lat.
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post