oj Smartek - to, ze nie uzywam myszki za 300 czy 500pln to jeszcze nie uprawnia Cie do zaliczania mnie do psiaczacych
przejzyj moje posty o myszkach - zawsze pokreslalem, ze jak kogos stac, to niech sobie kupi DOBRA myszke, dopasowa do wlasnych potrzeb i mozliwosci finansowych (czy bedzie to "zemsta hochimina", czy Razor to nie ma znaczenia)
tylko nigdy nie zrozumie kupujacych Logitecha MX tylko dlatego ze tak wypada
jezeli ktos wykozysta jej mozliwosci - spoko
zbyt wiele osob kupuje myszy tak jak nagrywarki Plextora - bo sa najdrozsze to trzeba miec
i wiekszosc tych osob na te myszki sama nie zarabia
edit: ile razy na tym forum na potencjalne lagi bezprzewodowych gryzoni narzekali ludzie, ktorzy myszke wykozystuja wylacznie w aplikacjach biurowych? polecanie komus najdrozszego produktu nie znajac realnych potrzeb tez mnie rozbraja

swego czasu Samsung robil jedne z najlepszych myszek optycznych na rynku, uzywane byly np w czasie turniejow gier typu FPS, kosztowaly 50pln, tyle, co najtansze Logitechy (ktore sa takie se szczerze mowiac) i byly poczatkowo obsmiewane przez posiadaczy DWUKROTNIE DROZSZYCH PODKLADEK (o samych myszach nie wspominajac)
swoja droga jak rok temu kupilem Teviona i go chwalilem, cos mi swita, ze smiales sie, czy po roku nadal bede z niego zadowolony

TAK - NADAL JESTEM