Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2007, 21:31   #1065
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho Podgląd Wiadomości
Nie wiem co to jest samochod do przemieszczania sie z punktu A do punktu B
Sprzedałem prawie pięcioletnie auto za 20k.
Bo nie wiedziałem kiedy wsiądę.Teraz troche załuję.
Ale takie sytuacje są w życiu..
samochód do przemieszczania sie z punktu A do punktu B to obojętnie jaki samochód [sprawny]

no to przykro mi że sprzedałeś 5latka za 20k - nie dziwie sie że żałujesz ,wiadomo że są takie sytuacje w życiu ale przecież zawsze można dać żonie lub komuś z bliskiej rodziny prowadzić w szczególności jeśli kupiło się swój wymarzony samochodzik
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post