Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2007, 22:02   #13
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
[ciach]
przejRZeć, wykoRZystać ;-).

Moja historia z MXami wyglądała trochę inaczej.
Najpierw dostałem MX700 jako prezent na gwiazdkę od rodziców, bo chciałem coś do kompa, a wszystko miałem, więc ojciec chciał mi kupić coś co wykorzystam i padło na bezprzewodowego gryzonia.
Później kupiłem (za swoje własne i zarobione przeze mnie pieniądze - to apropo ostatniej linijki skierowanej do mnie, bo była nie na miejscu) MX1000, a MX700 powędrował do siostry.
Po jakimś czasie wysłałem mx700 na gwarancję ze względu na startą farbę ;-) i dostałem z powrotem mx1000, więc.. aktualnie posiadam dwie mx1000 i obie chodzą genialnie, w tym moja aktualnie z lapkiem - zawsze to wygodniejsze aniżeli touchpad.
Miałem wcześniej bezprzewodową, ale bez docka i baterie padały co trzeci dzień (jakiś cienki no name)... ogólnie nie chcę nic innego niż logitech, ale słyszałem, że Microsoftowe, Razory i Samsungi są całkiem OK.
Myślałem nad VX, ale przeraża mnie brak docka, bo to jednak niezawodne rozwiązanie...

Ale wracając do v'ki.. ktoś się decyduje?
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post