Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.11.2007, 01:40   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mnie juz nic nie zdziwi
w mojej grupie na studiach mialem panienke ( ) ktora przy kompie trzymala myszke prawie do gory nogami majac jednak prawidlowo ulozone palce na przyciskach (nie miala pokreconych reumatyzmem rak - nie jestem sam w stanie tego odtworzyc!) i narzekala, ze mysz jest niewygodna i jezdzi nie tam godzie ona chce (oczywiscie przesuwala ja o centymetr, prznosila spowrotem i znowu...)

to byla na studiach wyzszych!
dla porowania moja 2,5 letnia corka obslugiwac mysz nauczyla sie w 5 minut (na grze flashowej polegajacej na myciu zebow hipopotamowi - www.ciufcia.pl )

podsumowujac - d...i nie brakuje nigdzie
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post