Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.11.2007, 01:13   #1
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Question Problem z zapisem pdf

Hmm, mam taki problem - chcę zapisać pdf materiału sporządzonego w Scribusie. Sęk w tym, że przy jego tworzeniu użyłem czcionek, których nie będzie w kompie na którym ten pdf będzie otwierany później. Nie mogę dołączyć czcionek, bo nie ja będę ten dokument otwierał, a ta osoba, która będzie, nie będzie miała pojęcia, jaki z nich zrobić użytek.

Jak zapisać w Scribusie pdf tak, żeby tekst zachował się, powiedzmy, jak rysunek (albo jak inaczej rozwiązać mój problem)?

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online