Cytat:
Napisany przez Agusia
|
Cytat:
Moja decyzja o zamknięciu serwisu nie była nigdy prowokacją, chwytem reklamowym, tak mogli tylko uważać ludzie niedojrzali psychicznie, emocjonalnie. To były moje ostrzeżenia do Was wszystkich kierowane. Wraz z tym serwisem upaść będą musiały pozostałe serwisy w Polsce świadczące podobne usługi. Decyzja o zamknięciu serwisu NAPiSY.info jest decyzją Waszą, a nie moją - ja ją jedynie za Was wdrażam w życie! Jeżeli macie w tej materii jakieś wątpliwości lub czegoś nie rozumiecie, to wińcie siebie, nie mnie! Ja jednak - jak powinno być to w dobrym tonie - na Forum wyłuszczę to jedynie tym, którzy do tej pory niewiele nie tylko z tym serwisem mieli do czynienia!
|
Ten czlowiek, nie dosyc, ze cierpi na megalomanie, to uwaza, ze istnieja osoby ktore sa mniej inteligentne od niego.
A to jet po prostu NIE-MO-ZLI-WE!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
|