Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2007, 19:29   #6192
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
bardzo pozytywne jest to że na dzień dzisiejszy finalnie mam wszystko zrobione w mojej cytrynce włącznie z wymiana paska która kosztowała 130zł z robocizną , jestem również mile zaskoczony spalaniem dokładnie nie wiem jeszcze na jakim poziomie ale już widzę że malutko żłopie ,ogólnie jeśli ktoś szuka taniego miejskiego samochodu i nie potrzebuje golfa 3 GT to polecam AX, teraz przydało by sie tylko posprzątać i umyć bo wygląda jak po rajdzie Paryż-Dakar a niedługo w środku z zalegających śmieci poupychanych tu i ówdzie wyłoni sie nowy gatunek bliżej nieokreślonych stworzeń.
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post