Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2007, 19:32   #6194
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
bardzo pozytywne jest to że na dzień dzisiejszy finalnie mam wszystko zrobione w mojej cytrynce włącznie z wymiana paska która kosztowała 130zł z robocizną , jestem również mile zaskoczony spalaniem dokładnie nie wiem jeszcze na jakim poziomie ale już widzę że malutko żłopie ,ogólnie jeśli ktoś szuka taniego miejskiego samochodu i nie potrzebuje golfa 3 GT to polecam AX, teraz przydało by sie tylko posprzątać i umyć bo wygląda jak po rajdzie Paryż-Dakar a niedługo w środku z zalegających śmieci poupychanych tu i ówdzie wyłoni sie nowy gatunek bliżej nieokreślonych stworzeń.
AX to chyba auto z zeszłego tysiąclecia...Citroen do tego....chyba polecać to go można farciarzom co na niezużytego trafią...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post