Dyskusja: Dzisiaj MIKOŁAJKI
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.12.2007, 15:59   #12
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Grześiu748 Podgląd Wiadomości
Drogi Święty Mikołaju.
Rozczarowałeś mnie dzisiejszą postawą...
Byłem grzeczny
Starałem się nie spamować w internecie
Dobrze się uczyłem
Na nikogo nie krzyczałem
A i tak g...o dostałem
Nie wierzę już w ciebie...
Do widzenia...
Cytat:
Napisany przez Grześiu748 Podgląd Wiadomości
A ja dostałem słodycze
Po co przepłacać jeśli nie czujesz różnicy
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post