Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2002, 11:15   #2
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja mam DTT 2200 (inspire 5300 to zdaje sie nastepca) od gdzies poltora roku i wrazenia odsluchowe baaardzo pozytywne. W tamtym czasie zastanawialem sie nad kupnem stacjonarnego zestawu kina domowego ale z racji roznicy w cenach kupilem j/w i moge powiedziec ze to byl sluszny wybor. Mozliwe ze audiofile, dla ktorych sensowny sprzet zaczyna sie od 15-20tys zl beda miec inne zdanie ale ja do nich nie naleze mimo ze mi tez slon na ucho nie nadepnal.