Cytat:
rusek napisa***322;(a)
EuroPlus+ Sprachkurs Deutsch Millenium jest na rynku sporo ponad 1,5 roku, wiec SecureROM V 4.6 odpada. Ponadto ClonyXXL pokazuje SecureROM *new* V 3.15.00.0002.
Ja swoją "kopię zapasową" zrzuciłem dawno temu przy pomocy CloneCD v.3.... na Teac CD-W54E zaznaczając tylko odczyt subkanałów. Działa bezproblemowo na każdym sprzęcie.
Obecnie LiteOn LTR-40125S + CloneCD 4.2.0.2 również radzi sobie z backup-em bezproblemowo
|
Ja tez mam ten program od ponad roku i CLONECD go robi ale jedna plyta mi padla i musialem zdobyc ja. Kolega zamowil sobie oryginal wiec pozyczylem ta jedna plyte i co sie okazalo? Gdy wkladam ta oryginalna plyte i probuje wlaczyc jakas lekcje to mam "WRONG DISC INSERTED" wiec musze sobie caly program zgrac. Niestety ta wersja od tej co mam od ponad roku nie roznia sie niczym oprocz zabezpieczenia. Stara wersja ma starego SECUROM'a a nowa wersja ma SECUROM v4.77 (tak pokazuje CLONY XXL). Niczym nie moge jej przegrac, patrzylem juz wszystko (ALCOHOL, CLONECD i BLINDWRITE), z roznymi ustawieniami, na dwoch nagrywarach i...kupa