Dyskusja: Problemy z audio
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2002, 12:46   #8
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Re: Re: Re: rozwiazanie problemu

Cytat:
lukasik napisa***322;(a)
wlasnie ze metoda TAO odtwarza idealnie, a w DAO byly problemy jakie zostaly opisywane wczesniej. taki wiec nie wiem ale u mnie TAO jest tym czego szukalem i co pozwala odtwarzac muze z wierzy!
Tryb TAO ma te wade ze moga sie pojawiac trzaski miedzy utworami w miejscach wylaczania lasera ale poza tym plyta bedzie normalnie odtwarzana na kazdym sprzecie, chyba ze byla nagrywana w kilku sesjach to wtedy wieze beda widzialy tylko pierwsza sesje (na kompie bedzie OK). Co do trybu DAO to moze probowaliscie uzywac w nero DAO96? Ten tryb cos sie kaszanil w nero i wywalalo podobne komunikaty, nie wiem czy to poprawili w najnowszych wersjach bo ja mam 5.5.9.9 i na wczesniejszych bylo to samo. Muze nagrywajcie w 'zwyklym DAO' on wystarcza rowniez do zapisania cd-textu.